Flickan hittades död i staden Bhopal.
Flickan hittades död i staden Bhopal. - Foto: Johan Nilsson/TT och Dan Hansson/TT

Flicka våldtagen och mördad – farbror efterlyst av polis

En nioårig flicka har hittats död i den indiska staden Bhopal. Nu jagar polisen flickans farbror som misstänks för våldtäkt såväl som mord.


Det var i mitten av förra veckan som en nioårig flicka hittades död vid ett järnvägsspår i staden Bhopal i Indien. Intill hennes kropp låg en blodig sten.

Kort därpå stod det klart att flickan anmälts som försvunnen två dagar tidigare. Hon hade då, enligt familjen, varit ute och lekt med sin 12-årige bror, men aldrig återvänt hem.

Brodern uppgav då för föräldrarna att hans syster "gått för att köpa glass med farbror", rapporterar Times of India. 

Flickans farbror misstänks för våldtäkt och mord

Via övervakningskameror har polisen kunnat bekräfta att flickan lämnat bostadsområdet med sin farbror.

– Den misstänkte är identifierad. Han har en relation till offret på så vis att han är hennes farbror. Han är försvunnen sedan händelsen, säger polisen Amit Sanghi, enligt Times of India.

Flickans dödsorsak är ännu oklar, men hon ska ha hittats med svåra skallskador och det ska även ha funnits tecken på strypning.

– Vi väntar på den rättsmedicinska undersökningen, men omständigheterna tyder på att det rör sig om våldtäkt och mord. Dödsorsaken kommer att fastställas i obduktionsrapporten, men både kvävning och skallskadorna skulle kunna ha orsakat hennes död, uppger Sanghi, enligt tidningen

Flickans farbror är fortsatt efterlyst av polis.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!