Bilderna är genrebilder.
Bilderna är genrebilder. - Foto: Martina Holmberg/TT och Stella Pictures

Man övertalade treåring att öppna sovrumsfönster: "Hej"

Mitt i natten väcktes en mamma i staden Rotorua på Nya Zeeland av sin treåriga dotter som uppgav att en främmande man befann sig i sovrummet.
– Det skrämmer mig så mycket, säger mamman till NZ Herald.


Det var vid 04-tiden den 1 juli som en kvinna, hemmahörande i nya zeeländska Rotorua, väcktes av sin treåriga dotter. Flickan hävdade att en främmande man befann sig i hennes sovrum på nedervåningen.

– Hon har tidigare sagt att det varit hajar i hennes säng, så jag tänkte inte så mycket på det, berättar kvinnan för NZ Herald.

Tillsammans återvände de ner till flickans sovrum, vilket hon delade med sin sexåriga syster som fortsatt låg och sov. Ingen man syntes till – men snart skulle kvinnan göra en skrämmande upptäckt.

Främmande man dök upp i sovrumsfönstret

När kvinnan skulle dra för gardinerna i döttrarnas rum upptäckte hon nämligen att fönstret var öppet och plötsligt dök en man i 20-årsåldern upp utanför.

– Han sa "hej". Jag skrek och han sa "nej, nej, skrik inte". Jag svarade: "Vad gör du här?", berättar kvinnan för NZ Herald.

Mannen ska då ha börjat berätta hur han var på väg till helvetet men att han fått en känsla av att han skulle gå till huset ifråga. Han frågade dessutom om kvinnan trodde på det som stod i bibeln.

Kvinnan ska då ha sagt att hon skulle ringa polisen – något hon också gjorde, vilket fick mannen att fly från platsen. 

Mamman: "Skrämmer mig så mycket"

Senare berättade treåringen att mannen försiktigt knackat på fönstret och att hon strax därpå hade öppnat.

– Efteråt sa hon till mig att "han var snäll mamma, han var bara vilse och behövde vår hjälp". Det skrämmer mig så mycket att han var där ute och tittade in, säger kvinnan till tidningen.

Polisen, som kunnat hitta fingeravtryck efter mannen på sovrumsfönstret, söker fortsatt efter mannen.

USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!