Tvåbarnsmamman låg avliden i förarsätet i två veckor innan en förbipasserande vakt såg kroppen.
Tvåbarnsmamman låg avliden i förarsätet i två veckor innan en förbipasserande vakt såg kroppen. - Foto: Janerik Henriksson/Johan Nilsson/TT

Christina, 39, låg död på parkeringen – i en vecka

Den 39-åriga tvåbarnsmamman Christina Powell låg död i passagerarsätet. Men hur hon hamnade där eller varför ingen upptäckt henne tidigare framstår än som en gåta.


Flera internationella medier har rapporterat om dödsfallet som omgärdats av mystik, där den 39-åriga tvåbarnsmamman Christina Powell från Texas låg avliden i passagerarsätet. Men hur hon hamnade där och inte i förarsätet, samt varför ingen upptäckt henne tidigare är många av flera frågor som kvarstår obesvarade.

Tvåbarnsmamman försvann från sitt hem den 5 juli i år. Det skulle däremot dröja tre veckor innan hon hittades på måndagen, död i en bil på parkering utanför en strippklubb.

Det var när en vakt som närmat sig bilen som stått parkerad på samma plats i två veckor som han kände en frän lukt från bilen, och vid en närmare undersökning av bilen såg han Christina. 

Mystiska dödsorsaken gäckar ännu utredningen

Dödsorsaken gäckar ännu polisen, kroppen visade nämligen inga spår av våld och resultatet av obduktionen har ännu inte offentliggjorts. Chrissys familj frågar sig också var hon befann sig de två sista veckorna i livet. Vakten som hittade henne uppger att han hade sett bilen på parkeringen åtminstone en vecka tidigare.

De sista kända bilder som finns på tvåbarnsmamman är det egna hemmets övervakningskamera, på bild springer hon ut ur hemmet med handväskan slängd över ena axeln, skriver MailOnline.

– För mig är det svårt att förstå. Faktumet att bilen kan ha varit där i tre veckor och att det aldrig anmäldes? Frågar sig en anhörig till tidningen och fortsätter:

– Var bilen där hela tiden? Om inte, var var den?

/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!