En tonårspojke avled under mystiska omständigheter vid ett nöjesfält under onsdagen.
En tonårspojke avled under mystiska omständigheter vid ett nöjesfält under onsdagen. - Foto: Grøtt, Vegard Wivestad/NTB/TT/Google Street View

Tonårspojke död i olycka på nöjesfält

En tonårspojke hittades avliden på ett mässområde vid ett nöjesfält i Kent, England, efter en "allvarlig incident" timmar innan attraktionen skulle öppna.


En tonårspojke har avlidit efter en allvarlig incident på ett nöjesfält i Kent, England. Enligt, brittiska initiala medier kallades räddningstjänst till tivoli i Pencester Gardens, Dover, strax efter 07.40 på onsdagen. 

Hälso- och säkerhetschefen undersöker omständigheterna kring händelsen, som polisen i Kent menar att "inga misstänkta omständigheter har rapporterats", rapporterar Skynews. 

– Vi skickade omedelbart ett antal kliniska resurser till platsen, inklusive vårt Hart-team och akutsjukvård, men tyvärr förklarades en tonårspojke som avliden på platsen, säger en talesperson för polisen till nyhetssajten.

Ingången hade polisen spärrat av med tejp

Nöjesfältet var värd för "Family Funfair" som drivs av Kent-baserade "Forrest Amusements" som, enligt en affisch, skulle öppnas för allmänheten på onsdag. 

Enligt ett vittne ska hon ha sett "tre ambulanser, ett par brandbilar och några polisfordon längs Pencester Road, som var avspärrad". 

– De sa att det hade inträffat ett dödsfall och att ingången till mässan hade spärrats av med tejp, säger vittnet till nyhetssajten.

Omständigheterna kring händelsen är fortfarande oklara.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!