Lördag 1 Okt
Stockholm

22-åring hittad död i resväskor – grannar slog larm om lukt

Kvinnans kvarlevor hittades i två resväskor.
Kvinnans kvarlevor hittades i två resväskor. Foto: Johan Nilsson/TT och Stella Pictures

Kvarlevor från en 22-årig kvinna har hittats i två separata resväskor i ett flerfamiljshus i Brooklyn.
– Det här är, för att vara helt ärlig, inte det bästa området, men det här är vansinnigt. Helt vansinnigt, säger en hyresgäst i byggnaden till ABC 7 New York.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under onsdagen som boende i ett flerfamiljshus i området Brooklyn i New York City uppmärksammade en säkerhetsvakt på en märklig lukt vid en av lägenheterna i byggnaden.

Samtidigt hade också flera personer lagt märke till att en 22-årig kvinna, som bor i huset, inte setts till på flera dagar, rapporterar ABC 7 New York.

Säkerhetsvakt hittade kvarlevorna

När säkerhetsvakten åkte upp till lägenheten på sjätte våningen och försökte ta sig in stoppades han av kvinnans 23-årige pojkvän. Vakten åkte då ner till entrén för att larma polisen och såg samtidigt hur 23-åringen, tillsammans med en vän, smög ut ur byggnaden med en påse.

Säkerhetsvakten tog sig då upp till lägenheten där han, i det blodiga badrummet, fann de två resväskorna med kvinnans kvarlevor inuti. Intill väskorna låg också en köttyxa, enligt ABC 7 New York. 

Grannen: "Helt vansinnigt"

Polisen söker nu efter den 23-årige mannen som ännu inte hittats. Enligt polisen hade mannen ifråga kontaktförbud mot kvinnan, men hade vid flera tillfällen brutit mot det genom att dyka upp vid hennes bostad.

För grannar kommer dock beskedet om kvinnans död som en chock.

– Det här är, för att vara helt ärlig, inte det bästa området, men det här är vansinnigt. Helt vansinnigt, säger en hyresgäst i byggnaden till ABC 7 New York

Kvinnans dödsorsak har ännu inte fastställts. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.