Bomb exploderade i Sri Lanka

Fyra personer har skadats efter att en bomb exploderade på en buss i Sri Lanka. Explosionen ägde rum på tisdagen i huvudstaden Colombo. Militären skyllde attacken på Tamilska Eelam (LITE).

LITE kommenterade inte händelsen.

På grund av den höga attentatsrisken är säkerheten i centrala Colombo hög, men byggnader rapporteras ha skakat till av explosionen.

Försvarsdepartementet sa i ett uttalande: Det råder ingen tvekan om att explosionen är ännu ett försök att skapa förödelse i huvudstaden och för landets civila, rapporterar Aljazeera.

Skrivet av:

Senaste nytt

Lastbil har vält på E4 i Skåne

Fikabröd nya vapnet mot vildsvinen

Gammalt fikabröd sätts in för att hålla vildsvinen inom det svinpestsmittade kärnområdet kring Fagersta, rapporterar Jaktjournalen.

Polisen i Åstorp rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"En singelolycka med en lastbil inträffar på E4 i höjd med Åstorp.", skriver polisen på sin hemsida.

Viaplay säljer brittiska verksamheten

3 timmar sedan
Viaplay köpte förra året den brittiska strömnings- och tv-kanaloperatören Premier Sports för 387 miljoner kronor. Nu säljer Viaplay tillbaka verksamheten till de tidigare ägarna, rapporterar Dagens industri. Försäljningspriset är hemligt.

USA-börsen: Bilar vinnare – skinka förlorare

3 timmar sedan
Indexrörelserna på New York-börsen var marginella på onsdagen. Breda S&P 500-index backade 0,1 procent och Nasdaqs tekniktunga kompositindex tappade 0,2 procent, medan Dow Jones industriindex stängde oförändrat.

Polisen rapporterar om brand, Solna

igår 21:41
"Det kommer ut rök från en bostad i ett flerfamiljshus i Huvudsta", skriver polisen på sin hemsida.