En mormor blev uppäten av en pytonorm.
En mormor blev uppäten av en pytonorm. - Foto: Nick Ut/AP/TT

Försvunnen mormor hittades i pytonorms mage – svaldes hel

Indonesisk polis gjorde en skrämmande upptäckt när den försvunna mormodern Jarah återfanns i en pytonorms mage.


Det var när Jahrah, 54, samlade gummi i Jambi-provinsen i Indonesien under förra fredagen som hon spårlöst försvann. Hennes familj började söka igenom skogsområdet där Jahrah senast hade setts till, rapporterar Mirror.

Efter två dagar i skogen ska familjen ha hittat en sju meter lång pytonorm. Vettskrämda lokalinvånare och polis som följt med i sökinsatsen såg då att den utstretchade ormen hade en stor bula på sin mage och när de skar upp magen fann de Jahrahs kropp.

Pytonormen kvävde mormor till döds

En blå pressening täckte sedan den avlidna Jahrahs kropp. Till tidningen säger en lokalinvånare att ormen tros ha attackerat Jahrah genom att den bitit henne och sedan slingrat sig runt halsen och kvävt henne till döds.

Processen från att hon svalts av ormen ska ha tagit minst två timmar från hennes huvud till tår. Ingen tros ha bevittnat när Jahrah blev uppäten av den jättelika ormen när hon var i skogen för att samla gummi från gummiträden.

Jarahs kropp verkade vara i stort sett intakt - liksom kläderna hon hade på sig trots att hon slukades av den stora varelsen, skriver The Sun.

Pytonorm slukade man

Enligt nyhetssajten är byborna nu oroliga för att större ormar fortfarande finns i skogen där Jahrah attackerades. 

Indonesien har en stor population av gigantiska pytonormar som lever i avlägsna skogar och livnär sig på vilda djur – och ibland människor.

I mars 2017 skars Akbar Salubiro ur magen på en pytonorm efter att ha blivit uppäten levande på ön West Sulawesi i Indonesien.

Orm
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!