En tidigare Pizza Hut-anställd avslöjar ett beteende hos gästerna som hon inte uppskattade
En tidigare Pizza Hut-anställd avslöjar ett beteende hos gästerna som hon inte uppskattade - Foto: Mark Peterman/Stephan Savoia/TT

Jobbiga beteendet hos Pizza Hut-gäster – enligt personalen: "Ät din pizza och var tyst"

När man jobbar på Pizza Hut möter man en hel del människor, och inte alla är helt enkla att ha att göra med. Enligt en tidigare anställd finns det ett särskilt beteende som är extra jobbigt att handskas med.


Den populära snabbmatskedjan Pizza Hut grundades redan 1958 och finns i dag världen över. 

I november förra året uppmärksammades kedjan för en ny pizza på Pizza Hut Israel, som väckte ilska bland flera kunder. Då släppte de nyheten "Kunafa pizza", inspirerad av den traditionella desserten från Mellanöstern med samma namn.

"Ni ser: Pizza Kunafa. Vi ser: En särskilt söt kärlekshistoria sammansatt av en galen ostmixdeg, kadaifhår och sockervatten!", skrev Pizza Hut Israel i Instagraminlägget som annonserade nyheten.

Men det landade inte väl hos alla. Läs mer om kundernas kritik mot Pizza Hut – efter nyheten på menyn: "Kränkande"

Tidigare anställd på Pizza Hut: "Var tyst"

I ett klipp som tidigare uppmärksammats på Tiktok berättar en tidigare Pizza Hut-anställd vid namn Poppy Mead om de hinder hon kunde stöta på under arbetspass, när hon interagerade med gästerna.

En grej som störde henne var kundernas tendenser att, enligt henne, glömma bort vad de själva beställt – och sedan ge henne skulden för det. 

– När du vet att du skrev ordern korrekt, du har den liksom nedskriven med exakt vad de sa. Du lämnar över den (pizzan, reds anm.) och de säger "Jag ville inte ha svamp på min pizza". "Well Shirley, jag har det nedskrivet att du ville det", säger Mead i klippet och fortsätter:

– Så ät din pizza och var tyst. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!