McDonald's lanserar en klassiker i alla hjärtans dag-utförande.
McDonald's lanserar en klassiker i alla hjärtans dag-utförande. - Foto: Stella Pictures

McDonald's stora nuggetsförändring – inför alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och då passar vissa McDonald's-restauranger på att justera en av snabbmatskedjans klassiker.


Den 14 februari är det alla hjärtans dag och för den som har en partner som gillar McDonald's kommer nu glädjande nyheter.

Snabbmatskedjan planerar nämligen att, under en begränsad tidsperiod inför och under kärlekens dag, sälja sina klassiska McNuggets i ett nytt utförande, enligt News.com.au. 

Läs här om McDonald's-restaurangens oväntade drag för att slippa stökiga tonåringar här.

McDonald's säljer McNuggets i ny låda

Mer specifikt är det McDonald's-restaurangerna i Australien som kommer att alla hjärtans dag-anpassa sina McNuggets, vilka kommer att serveras i en låda täckt av hjärtan och med orden "jag älskar dig" på tio olika språk.

"Eftersom alla har deras egna sätt att säga 'jag älskar dig' har vi använt tio olika språk på lådan för att reflektera de många olika bakgrunder som våra kunder och vår personal har", skriver snabbmatskedjan i en kommentar.

Den som vill lägga vantarna på kärlekslådan måste dock vara snabb, för antalet lådor med utförandet är begränsat och kommer endast att säljas fram till den 15 februari, rapporterar News.com.au.

Här hittar du 8 perfekta presenter att ge din flickvän under alla hjärtans dag.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!