Har du testat att göra så här med dina nuggets från McDonald's?
Har du testat att göra så här med dina nuggets från McDonald's? - Foto: Stella Pictures/Christine Olsson/TT

Virala McDonald's-knepet för godare nuggets: "Funkar överallt"

"Nu har du klivit in i framtiden", står det i beskrivningen på ett viralt klipp som fått närmare 20 miljoner visningar. Så här har du aldrig sett dina McNuggets förut...


McDonald's är kända för flera klassiska produkter på menyn, däribland Big Mac, McFlurry, den klassiska cheeseburgaren – och så deras nuggets, såklart.

De populära kycklingbitarna går att köpa i 4, 6, 9- och 20-pack, antingen som meny eller på egen hand ihop med dipsåser. 

Men i inflationstider kan det ta emot att unna sig den välsmakande favoriten – och då har vi ett knep. Ja, för det finns faktiskt ett dolt hack som ger dig fler nuggets och större portion mat, utan att du behöver betala mer.

Dolda knepet: Så får du fler nuggets i din McDonald's-meny – utan extra kostnad

Virala videon på McNuggets

En japansk video som fått närmare 20 miljoner visningar på Tiktok visar ett sätt att åtnjuta sina nuggets på, som många i kommentarsfältet inte tänkt på tidigare. Allt du behöver är dina nuggets, förpackningen och valfria dipsåser. 

Häll sedan dippsåserna i locket, stäng pappförpackningen och skaka ordentligt. Vips, och du har kladdiga, glaserade McNuggets!

Många i kommentarsfältet påpekar att tipset, som målas upp som något man gör på McDonald's i Japan, funkar världen över och inte bara på de japanska restaurangerna – och visst är det väl så.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!