En kvinna i USA vann på lotto. Men sedan tog turen slut.
En kvinna i USA vann på lotto. Men sedan tog turen slut. - Foto: Nam Y. Huh & Henrik Montgomery/TT

Kvinna vann 10 miljoner på lotto – köpte drömhuset innan turen vände

En kvinna drog hem storvinsten på lotto. En miljon dollar gav henne möjlighet att köpa ett nytt hus, dock skulle turen vända när huset brann ner, innan hon ens hunnit flytta in.


En kvinna drog hem storvinsten när hon vann en miljon dollar på lotto, strax över 10,1 miljoner svenska kronor. 

Kvinnan, som kommer från Florida i sydöstra USA, kammade hem vinsten och bestämde sig genast för att investera i sig själv. 

Köpte drömhuset – hann aldrig flytta in

För en del av pengarna köpte hon ett hus som hon drömde att flytta in i. Sagt och gjort, papperna skrevs på och samma dag bestämde sig den amerikanska kvinnan för att börja flytta in sitt bohag i fastigheten.

Dock skulle de snabba besluten komma att kosta henne. Huset, som kostat henne omkring 400 000 dollar, saknade hemförsäkring när kvinnan började flytta in sina saker. Trots att hon var medveten om att huset, hon själv och sakerna var oförsäkrade valde hon att placera alla ägodelar i det nya huset. 

Samma kväll kom huset att brinna ner till grunden, utan att kvinnan ens spenderat en enda natt i det.

– Jag hann inte ens spendera en natt där, inte ens tio minuter, sa den förtvivlade kvinnan till news.com.

Hon förklarade för nyhetssajten att anledningen till att huset inte var försäkrat var då hon inte hunnit på grund av hälsoskäl.

– Det är bara min egna dumhet. Nu har jag omkring 300 dollar kvar i mitt namn eftersom jag lagt allt på det här, förklarar hon. 

USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!