Jamarcus Bullard spelade in alligatorn med sin mobil och kontaktade sedan myndigheter. Arkivbild.
Jamarcus Bullard spelade in alligatorn med sin mobil och kontaktade sedan myndigheter. Arkivbild. - Foto: Stephen B. Morton/AP/TT

Alligator hade död kvinna i gapet

En man såg en fyra meter lång alligator med mänskliga kvarlevor i gapet i en kanal i Largo i den amerikanska delstaten Florida, rapporterar NBC News.


Mannen, Jamarcus Bullard, berättar för NBC News att han såg alligatorn och en kropp i vattnet på fredagseftermiddagen.

— Jag kastade en sten mot alligatorn för att se om det verkligen var en alligator och den liksom drog i kroppen, den höll liksom i den nedre delen av torson, och drog ner den under vattnet, säger han.

Bullard filmade alligatorn med sin mobil och kontaktade sedan myndigheter.

Alligatorn, som var en hane, fördes bort från kanalen och "avlivades humant" enligt lokal polis. Kvarlevorna från en vuxen person som senare identifierades som en 41-årig kvinna återfanns.

Dödsorsaken är inte klarlagd och det är ännu oklart om kvinnan dödades av alligatorn. Händelsen utreds av myndigheterna.

TT
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ericsson slår vinstförväntningarna med råge

Tidig påsk lyft för dagligvaruhandeln

Försäljningen i dagligvaruhandeln ökade med 6,7 procent i mars, jämfört med samma månad 2023.

Fred i Ukraina på agendan när Scholz möter Xi

Tysklands förbundskansler Olaf Scholz träffar Kinas president Xi Jinping i Peking på tisdagsmorgonen.

Irans attack: Amina, 7 år, träffades av splitter

1 timme sedan
Explosionerna ovanför Negevöknen i Israel var intensiva och luftförsvarets sirener ljöd. Men beduinfamiljen al-Hasoni hade ingenstans att ta skydd när splitter började falla från skyn. Nu kämpar deras sjuåriga dotter för sitt liv.

Upptäckt: Hundra gånger mer plast på havets botten

1 timme sedan
Enorma mängder plast flyter runt på och i havet. Men uppemot hundra gånger mer plast finns på havets botten, enligt en studie som bygger på videor från undervattensdrönare. Jag tycker att volymen och mängden på havsbotten är rätt stötande, säger forskaren Denise Hardesty.

Asienbörser backar rejält

2 timmar sedan
Det var stora nedgångar i index på ledande börser i Asien i den inledande tisdagshandeln, mest beroende på skiftande signaler om den kinesiska ekonomin. Medan tillväxtsiffran för årets första kvartal var högre än väntat, 5,3 procent, överraskade siffrorna för detaljhandel och industriproduktion negativt.