Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ronald Reagan spökar för Nancy

Nyheter | 02/06/2009 14:27

Nancy Reagan säger att hon fortfarande talar med sin avlidne make.

Den före detta presidentfrun Nancy Reagan uppger att hon fortfarande talar med sin avlidne make Ronald. Hon säger också att han spökar för henne.

– När jag vaknar på natten tror jag att Ronnie är där. Jag börjar prata med honom och jag ser honom också, säger 87-åringen i en intervju, enligt BBC.

Ronald Reagan,som avled 2004, var USA:s president mellan 1981-1989. Trots att det gått fem år sedan hans död är saknaden efter honom fortfarande stor.

– Jag saknar Ronnie något fruktansvärt. Folk säger att det blir bättre med tiden, men det blir det inte, menar Nancy Reagan.

87-åringen har länge varit intresserad för astrologi, men blev förlöjligad för sitt intresse i ämnet under 1988. Detta efter att hon konsulterat astrologer för att kartlägga sin makes politiska utsikter. Ett intresse som fått sig en pik av presidenten Barack Obama.

Under en presskonferens i november förra året fick Obama frågan om han konsulterat några forna presidenter inför uppgiften som USA:s nya ledare. Han sade då att han i varje fall talat med presidenter som fortfarande var i livet.

– Jag ville inte göra en Nancy Reagan-grej och ställa till med seanser du vet, sade Obama under presskonferensen.

Kort därefter ringde Obama upp Nancy Reagan och bad om ursäkt för sitt uttalande, skriver BBC .

Se Obamas pik mot Nancy Reagan här:

Skrivet av: