Kludd i handflatan. Trots att Sarah Palin hånade...
1 av 4
Kludd i handflatan. Trots att Sarah Palin hånade...
Sarah Palin på Tea Party-rörelsens första konvent. Men fuskade hon? Kolla handen.
2 av 4
Sarah Palin på Tea Party-rörelsens första konvent. Men fuskade hon? Kolla handen.
Sarah vänder sig mot handen.
3 av 4
Sarah vänder sig mot handen.
Och ger svar på tal.
4 av 4
Och ger svar på tal.

Palin hade fusklapp i handen

VIDEO: Barack Obamas mest sannolika utmanare om makten i presidentvalet 2012 Sarah Palin fuskar. Under ett viktigt tal hade hon klottrat sina svar i handflatan.


Tea Party-rörelsen

Tea Party-upproret inleddes under 2009 och samlade hundratusentals anhängare som demonstrerade mot Big Government - den stora staten - i allmänhet och den demokratiske presidenten Barack Obama i synnerhet.

Rörelsen tar avstånd från statliga stimulanspaket och högre skatter.

Namnet syftar på The Boston Tea Party - en milstolpe i den amerikanska historien när de amerikanska nybyggarna gjorde uppror mot de brittiska kolonisatörernas skattepålagor.

Startskottet för rörelsen var den högerpopulistiske radioprofilen Rush Limbaughs fräna kritik mot ett stort statligt stimulanspaket under 2009.

Om du vill du höra intervjun med Aron Modig i sin helhet lyssna på Tala till punkt på lördag klockan 12.00 i Radio 1.

NASHVILLE. I helgen höll Alaskas tidigare guvernör och republikanernas före detta vicepresidentkandidat, Sarah Palin, ett linjetal inför den högerpopulistiska gräsrotsrörelsen Tea Party.

Nu visar en närmare granskning av ett foto på Sarah Palin under det viktiga talet - i vilket hon hånade president Barack Obama för att han använder en så kallad teleprompter, en teveskärm som visar det tal presidenten står i färd med att hålla - att hon klottrat ned sina egna budskap i handflatan.

Orden "energi", "skatter" och "höja amerikansk moral" syns tydligt.

Det tycks också som att det står "budgetnedskärningar" med ordet "budget" överstruket.

Enligt Huffington Post är det sannolikt att fuskanteckningarna skulle komma till användning inte under talet utan under frågestunden efteråt.

/
USA
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!