Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pradamodell erbjöd poliser sex för att slippa skaka galler

1 av 11

Prada

2 av 11

Independence County Sheriffs Department.

3 av 11

4 av 11

5 av 11

Prada

6 av 11

Privat

7 av 11

8 av 11

9 av 11

10 av 11

11 av 11

Nyheter | 09/02/2010 16:06

21-årig modell erbjöd poliser avsugning i utbyte mot frihet.

LITTLE ROCK. Modellen har gjort stora kampanjer för Prada och utsågs av ansedda amerikanska affärstidningen Forbes till världens femte mest framgångsrika manliga modell 2008.

Men lagom till New Yorks stora modevecka har 21-årige Nick Snider i stället för att graciöst inta catwalken fastnat med skägget i lagens brevlåda.

Snider greps tidigt i måndags morse för fylleri och förargelseväckande beteende. Det var hemma hos en väninna i Batesville, Arkansas, cirka 150 kilometer från delstatens huvudstad Little Rock.

– Jag är en väldigt berömd modell, sa Nick Snider när han greps av den lokala sheriffmyndighetens konstaplar.

Snider var verkligen inte förtjust i tanken på att tillbringa tid bakom lås och bom.

– Han försökte hela tiden få mig att stanna bilen och låta honom gå, säger sheriffbiträdet Brian Luetschwager enligt The Smoking Gun.

Den manliga modellen tillgrep slutligen en desperat bön - och erbjöd Luetschwager sexuella tjänster.

– Om du stannar bilen suger jag din kuk och din pung.

Och Nick Snider vägrade ge spelet förlorat också när han placerats i fyllecellen. Där ska han ha upprepat erbjudandet och ha trakasserat även häktesvakten med samma oralsexdeal.

Poliserna avböjde vänligt men bestämt och upplyste modellen om att han nu också var misstänkt för att otillbörligt ha försökt påverka tjänsteman.

Nick Snider nekar till brott och har försatts på fri fot mot en borgen på 6 000 kronor. Den 17 februari ska han upp i domstol.

Förra månaden var Nick Snider i ParisYves Saint Laurents modeshow och under modeveckan i New York, som börjar den 11 februari, är han uppbokad på en rad uppvisningar.

Nick Snider har avböjt att kommentera brottsmisstankarna för TSG.