Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: Frölunda

Nyheter | 27/11/2008 15:49

La Coruna, CSKA Moskva och Frölunda torsdagens bästa spel!

Välkommen säger jag till både läsarna på www.spelombudsmannen.com och nyheter24.se. Roma satt klockrent och även Atletico Madrid gjorde sitt onsdag. Valet att avstå Inter var lyckosamt med facit i hand.

Bandydragen Västerås SK, Edsbyn och Sirius infriade förväntningarna medan chanskrysset mellan Kungälv och Hammarby var långt borta. AIK sänkte hockeydubbeln. Torsdagen domineras av Uefa-cupen och elitseriehockey. Jag väljer att spela La Coruna, CSKA Moskva, Hamburg och Galatasaray med medium insats. Liten insats får Schalke, Paris SG, Sampdoria och Tottenham.

I hockeyn testar jag oddset för Frölunda i första hand. Kanonform och tätkänning nu för Dahléns grabbar. Brynäs får ett minispel till bra odds.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.000 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen

” the gamblers best friend “

Skrivet av: