- Foto: Ramon Espinosa/AP/Scanpix

Flicka våldtogs och begravdes levande - grävde sig ut

26-åring åtalas för det brutala dådet.


KINGSTON. En 12-årig flicka i Kingston på Jamaica våldtogs den 23 mars. Efter våldtäkten ströps hon tills hon svimmade och grävdes ner. Ovanpå graven la gärningsmannen stora stenar.

Men flickan vaknade till och klarade sig mirakulöst genom att gräva sig ut från graven innan det var för sent, uppger Radio Jamaica.

Nu åtalas en 26-årig taxichaufför för kidnappning, våldtäkt och mordförsök och hänsynslöshet mot barn.

Han ska ha rövat bort flickan när hon väntade på bussen och sedan begått sina brott. På fredag inleds rättegången mot 26-åringen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

En till sjukhus efter krock med malmbil

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

Parlamentet i Georgien har röstat för att gå vidare med ett kontroversiellt lagförslag med röstsiffrorna 78–25. Lagförslaget, som gör att organisationer med utländska kopplingar kan stämplas som att driva "främmande makts intressen", debatteras vidare under kvällen.

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

En man i 45-årsåldern åtalas för grovt sexuellt övergrepp mot ett sjuårigt barn i Västerås, rapporterar VLT.

Riksbankstoppen band sina lån dagar innan de höjde räntan

Anna Breman, vice riksbankschef och därmed framstående medlem av Riksbankens ledning, har nyligen blivit föremål för uppmärksamhet angående hennes personliga lånevillkor. Dokument till Riksdagen avslöjar detaljer om hennes bundna lån och räntor.

Elin, 28, får inte teckna Icas försäkring – på grund av sin vikt: "Diskriminerande"

I dagarna lade Elin, 28, ut en inlägg i en tjejgrupp på Facebook och berättade att hon inte fick teckna Icas försäkring, på grund av sin vikt. Beslutet chockerade flera och bland kommentarerna rasade folk.