Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lärarinna våldtog 13-åring

Nyheter | 12/01/2009 13:51

Kvinnan förgrep sig på pojken över 300 gånger.

USA skakas av en skandal där en 13-årig pojke blivit sexuellt utnyttjad av en 29-årig kvinna.

Christine McCallum, som arbetar som lågstadielärare i Abington, Massachusett, har åtalats med elva fall av våldtäkt begångna mellan februari 2006 och november 2007.

Enligt domstolen har kvinnan regelbundet bjudit över den 13-åriga pojken och hans yngre bror till sitt hem för att avlasta deras ensamstående pappa. Kvinnan erbjöd pojkarna mat, hjälp med skolarbetet och någonstans att sova, uppger The Boston Globe.

Övergreppen ska ha börjat med att kvinnan erbjöd pojken alkohol och sedan började tafsa på honom, allt medan hennes make sov på husets övervåning.

Enligt pojken som nu är 16 år hade kvinnan sex med honom uppskattningsvis 300 gånger under ett och ett halvt års tid.

Det var efter att en av pojkens kompisar berättat om det för sin mamma som affären rullades upp. Den chockerade mamman tog kontakt med pojkens pappa som i sin tur gjorde en polisanmälan. Vid det laget hade dock övergreppen upphört sedan kvinnan blivit svartsjuk på att pojken smsade med andra tjejer.

Kvinnan nekar till anklagelserna och har haft sin make vid sin sida under rättegången – som ännu inte är avslutad.

Skrivet av: