Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Slet ut hjärtat på sin kompis

Jarrod Wyatt misstänks för tortyr och mord.
1 av 1

Jarrod Wyatt misstänks för tortyr och mord.

Faksimil/Times Standard

Nyheter | 05/06/2010 11:44

MMA-fightern Jarrod Wyatts fest slutade i ett blodbad. Wyatt slet ut hjärtat på sin sparringpartner. – Det var som en scen från en skräckfilm, säger en polisman.

LOS ANGELES. När polismannen Elwood Lee kom till lägenheten stod Jarrod Wyatt bakom en soffa, naken och indränkt i torkat blod.

– Jag dödade honom, sa Wyatt direkt, enligt Times Standard.

När Elwood Lee gick runt i huset såg han resterna av Taylor Powells kropp där ansiktet var bortslitet, tungan saknades och med ett 45 centimeter stor hål i bröstkorgen.

– Det var som en scen från en skräckfilm, sa polismannen Elwood Lee.

Rättsläkaren kunde konstatera att Powell dött av blodförlust efter det att Wyatt slitit ut hans hjärta.

– Jag slängde hjärtat i elden, tillsammans med andra organ, sa Wyatt i polisförhöret.

I polisförhören uppgav Wyatt att han även kokat hjärtat eftersom han var rädd att Powell fortfarande var vid liv och att han var "tvungen att stoppa djävulen".

– Vid ett tillfälle frågade Wyatt oss om vi var Gud och om vi hade kommit för att rädda honom, berättade Lee, enligt Times Standard.

Wyatt var vid mordtillfället påverkat av psykadeliska droger efter att han druckit te med så kallade magiska svampar, något som advokaterna skyller på. Polismannen Lee håller inte med.

– Han verkade inte påverkad av hallucinogena droger, säger han, enligt Times Standard.

MMA-fightern har åtalats för mord och tortyr.