Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Försökte byta marijuana mot Ipad

1 av 2

Gilbert Police Department

2 av 2

Nyheter | 14/06/2010 12:59

Två män åtalas för narkotikabrott sedan de lagt ut en annons på nätet: "Marijuana bytes mot Ipad."

GILBERT. Det finns tveklöst mer beroendeframkallande saker på marknaden än marijuana. Men tydligen tillhör också Apples nya Ipad till den kategorin.

Förra torsdagen grep polisen i Gilbert, Arizona, två män som postat en annons på Craigslist (se bilden ovan) i ett försök att byta en Ipod Touch på 32 GB och ett större parti marijuana mot en Ipad.

Som om det inte vore nog laddade de dessutom upp en bild på gräset (“blue dream straight outta cali”, enligt annonsen) liggande på en våg intill en tredje generationens Ipod Touch.

Olyckligtvis för männens del fick polisen in ett tips och tog kontakt med männen med löfte om att byta en Ipad mot gräset.

I stället greps Jacob Walker, 20, och jämnårige Joseph Velarde när en intet ont anande Walker lämnat över gräset till en civilklädd polis från narkotikaroteln, som jobbade under täckmantel.

Nu väntar åtal för de båda herrarna, uppger Eddible Apple.