Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fastnade i hiss - dog av värmeslag

1 av 1

Hasse Holmberg/SCANPIX

Nyheter | 16/07/2010 13:36

Pensionärsparet Sherwood och Caroline Wadsworth hade en hiss i huset. Men hissen gick sönder och fastnade mellan två våningar - och paret dog av värmen.

ST. SIMONS. Det var först när tidningsbudet uppmärksammade polisen om att ingen hämtat posten de senaste dagarna som Sherwood och Caroline Wadsworths fasansfulla död upptäcktes.

I en smal hiss i huset låg paret i fosterställning, döda.

– Vi sa alltid att vi hoppades att de skulle få dö tillsammans. Om någon av dem dog först skulle den andra inte klara sig länge. De var så beroende av varandra, säger parets son Wesley Eadsworth, enligt Huffington Post.

Obduktion av det åldersstigna paret - han var 90, hon 89 - pekade på en tragisk död för paret som var gifta i 60 år. Förmodligen dog paret av utmattning i den heta hissen.

Polis uppskattar att de legat döda i hissen i minst fyra dagar, kanske mer.

– Vi var beredda på att de skulle dö. Men inte på det här sättet, säger sonen, enligt Huffingtonpost.

Sonen har under en längre tid klagat på att hissen haft problem som inte blivit ordentligt åtgärdade. Polis ska nu undersöka om alla tillstånd var i sin ordning när hissen installerades.

 – Det är bara tragiskt. Vi vet att vi alla ska dö en dag, men det här är ett av de värsta sätten när du sitter fast någonstans, säger polischefen Matt Doering, enligt Huffington Post.