Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Avskedades - sköt ihjäl åtta

- 03/08/2010, 20:02 -
1 av 2

Journal Inquirer, Jessica Hill/AP/SCANPIX

2 av 2

Journal Inquirer, Jessica Hill/AP/SCANPIX

Mannen fick beskedet om att han avskedats från företaget. Då drog han fram ett gevär och öppnade eld. Åtta personer dödades och två uppges skadade.

MANCHESTER. Det blodiga skottdramat utspelade sig vid sjutiden på morgonen, efter det att Omar Thornton fått beskedet om att han fått sparken från Hartford Distributors, ett lokalägt företag som distribuerar öl.

Enligt Los Angeles Times hade Thornton kallats in till möte på grund av "disciplinära problem". Efter mötet drog Thornton fram ett gevär och sköt ihjäl åtta av sina tidigare arbetskamrater, innan hans begick självmord.

– Facket och företaget ville prata med honom för att lösa problemet, säger John Hollis, representant för fackförbundet Teamsters, till LA Times.

– Sen började han skjuta.

På grund av ett skiftbyte befann sig mellan 50-70 människor på platsen. Det är fortfarande oklart hur många som skadats.