1 av 2
- Foto: Mark Rightmire/AP/SCANPIX
Clarence Buttefield döms till livstids fängelse för att torterat sin dotter till döds.
2 av 2
Clarence Buttefield döms till livstids fängelse för att torterat sin dotter till döds. - Foto: Mark Rightmire/AP/SCANPIX

Man torterade sin dotter till döds

Den 57-årige mannen sköt sin dotter sju gånger; i fötterna, benen och huvudet. Medan hon var vid liv slängde han in henne i frysen, där hon kvävdes till döds. Nu döms "Monstret" till livstids fängelse för mord.


SANTA ANA. Clarence Butterfield, 57, berättade i rätten att han funnit sin dotter Rebekah, 21, död när han kom hem en dag under julen 2006. Han säger sig vara oskyldig till mord och anger att skälet till att han stoppade dottern i frysen var för att ingen skulle tro på honom, men också för att han trodde att dottern skulle återuppstå vid ett senare tillfälle. 

Men åklagaren version var helt annat; Butterfield band sin dotter till händer och fötter för att sedan tortera henne. 57-åringen sköt sin dotter med sju skott: i benen, fötterna, knät och i huvudet. Sedan ska Butterfield slängt in Rebekah i frysen medan hon var vid liv, där hon kvävdes till döds.

Nu döms Butterfield till livstids fängelse för mordet på sin dotter.

– Han är ett monster och kommer alltid att vara ett i resten av sitt liv. Nu kommer han vara ett monster som sitter i fängelse, där han förtjänar att sitta, kommenterade överåklagare Ebrahim Baytieh domen, uppger NBC.

/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!