Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rapparen T.I. räddade självmordskandidaten

- 14/10/2010, 12:41 -
1 av 4

Allover

2 av 4

Allover

3 av 4

Police mugshot/Allover

4 av 4

Police mugshot/Allover

Hiphopartisten T.I. hjälpte polisen att övertala en man på väg att ta sitt liv att inte hoppa ner för taket.

ATLANTA. När en man i onsdags eftermiddag stod i färd med att slänga sig ut för ett tak från ett hotell i centrala Atlanta var det till slut rapparen T.I. som lyckades övertala honom att låta bli.

T.I. - vars riktiga namn är Clifford Harris - talade honom tillrätta genom att påpeka att en människa "kan klara sig igenom allt", uppger Atlantapolisens talesperson, James Polite, till CNN.

– T.I. råkade bara vara på rätt plats vid rätt tillfälle. säger James Polite.

Harris själv är också på väg in i en egen krissituation. Senare den här veckan ställs han inför rätta anklagad för att ha brutit mot föreskrifterna i en tidigare villkorlig dom för olaga vapeninnehav.

Polisen försökte först prata med mannen, som uppges vara i 25-årsåldern, och hejda honom från att hoppa ner för det 22 våningar höga Colony Square Hotel när Harris "dök upp från ingenstans".

Harris erbjöd sig att hjälpa till med att övertala mannen om att "livet inte är så dåligt".

Mannen gav med sig och efter några minuters samtal kunde han föras till polisstationen för en psykologisk utvärdering. Han åtalas inte för något brott.

Harris och hans hustru, Tameka "Tiny" Cottle, greps för narkotikabrott förra månaden på Sunset Boulevard i västra Hollywood. Vilket i sin tur föranleder besöket hos en federal domare senare denna vecka.

2008 dömdes Harris för olaga vapeninnehav. Detta sedan han köpt tre maskingevär på en parkeringsplats i Atlanta.

Rapparen blev villkorligt frigiven efter att ha tillbringat nio månader i fängelse och tre månader på öppen anstalt.