- Foto: JESSICA GOW / SCANPIX

Rekordvinsten blev rekordmissen

Ett brittisk pensionärspar lär sova mindre bra sedan de vunnit 1,2 miljarder på lotto - men tappat bort kupongen.


COVENTRY. Den 9 oktober vann en ensam vinnare i England osannolika 1,2 miljarder kronor - skattefritt - på EuroMillions.

Vinsten gör personen till örikets 589:e rikaste person. Bara räntan ger vinnaren över 100 000 kronor om dagen.

Men hittills har ingen vinnare gett sig till känna. Men nu har en 79-årig kvinna kontaktat brittisk press och uppgett att hon är vinnaren.

Det är bara ett litet problem: hennes make vet inte var han har lagt kupongen.

– Jag ger alltid mina lottokuponger till min man för att han ska ta hand om dem, men jag skriver alltid ner mina nummer i ett anteckningsblock. Jag jämförde mina nummer med de i tidningen och kunde inte tro mina ögon. jag sa till min man att ta fram kupongen så att vi kunde dubbelkolla, men han sa att han hade slängt den. Jag blev så arg, säger hon till Daily Mail.

Den försvunna kupongen skulle vara skäl till ett större äktenskaplig gräl, men kvinnan säger att hon förlåtit sin glömske make för fadäsen.

– Det finns ingen mening med att vara arg. Vi har varit gifta i 50 år och han är mitt liv, säger hon till den brittiska tabloiden.

Men enligt bolaget bakom lotteriet, Camelot, finns det en möjlighet att få ut vinsten.

– Det finns en möjlighet för oss att utreda förvunna och stulna lottokuponger, säger talesmannen Simon Horne till Daily Mail.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

2 timmar sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.