- Foto: Pinellas County Sheriff's Office

Flickan som inte kunde sluta hicka mordmisstänkt

Jennifer Mee blev - efter en rad medieframträdanden - känd som flickan som inte kunde sluta hicka. Nu misstänks hon för mord på en 21-årig man.


SAINT PETERSBURG. Jennifer Mee, 19, blev känd 2007 efter att ha medverkat i bland annat Today Show på NBC med sin besynnerliga diagnos.

Mee kunde inte sluta hicka. 50 gånger i minuter hickade hon över fem veckors tid.

Men nu tycks hon övergå till att bli ökänd av en helt annan anledning. Jennifer Mee är misstänkt för mord i Florida, uppger TMZ.

Hon ska ha lurat en 21-årig man i en fälla där han överfölls av hennes två kumpaner. Men när de försökte råna honom kämpade han emot och sköts ihjäl.

Flickan som inte kunde sluta hicka:

Här slutar hon hicka - fem veckor senare:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Den osannolika vänskapen mellan en fågel och en hund i australiska Queensland får fortsätta. Kompisarna har hundratusentals följare på Instagram, men deras vänskap blev för några veckor abrupt avbruten.

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

"Det brinner i ett flerfamiljshus i Skåre", skriver polisen på sin hemsida.

Trump startar strömningstjänst

Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.

Strejkvarsel på Heathrow

Gränskontrollanter på den stora Londonflygplatsen Heathrow varslar om strejk i slutet av månaden. Mellan den 29 april och 2 maj väntas över 300 medlemmar i fackförbundet PCS lägga ned sitt arbete och lämna passkontrollen.

Polisen i Värnamo rapporterar om bedrägeri

"Bedragare misstänks för bedrägeri", skriver polisen på sin hemsida.