Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ny film: "USA:s regering sprejar ut gifter i luften"

- 29/10/2010, 15:53 -
1 av 3

Kemikaliespår i luften - utsläpp från jetflygplan.
2 av 3

Kemikaliespår i luften - utsläpp från jetflygplan.

Utsläppen ska framförallt förekomma i Natoländer, men också i Sverige.
3 av 3

Utsläppen ska framförallt förekomma i Natoländer, men också i Sverige.

En ny konspirationsdokumentär hävdar att USA och andra regeringar sprejar ut gifter i vårt gemensamma luftrum. SE VIDEO!

Den senaste konspirationsteorin handlar om "Chemtrails" - kemikaliespår i luften som ska vara utsläpp av aerosoler från jetflygplan.

På många håll på nätet sprids bilder som sägs föreställa chemtrails. De mönster man ser avbildas på himlen på fotografierna omfattar allt från rutmönster till mer formlösa linjer.

Enligt konspirationsteoretikerna skiljer sig spåren från de vanliga kondensationsstrimmor som jetflygplan lämnar efter sig.

Syftet ska vara till exempel att manipulera vädret eller att bygga ett sofistikerat militärt radarsystem.

I en ny dokumentär - What in The World Are They spraying? av Michael Murphy och Paul Wittenberger - hävdas att spåren innehåller aluminium.

Sprejningskonspirationen uppges förekomma i många länder i Nordamerika och Europa. I första hand över Natoländer, men också i Sverige.

Vad tror du? Se filmen här:

What in The World Are They Spraying? from Eric Johnson on Vimeo.