Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gifte sig med sin kudde

- 14/02/2011, 16:51 -
1 av 3

Privat

2 av 3

3 av 3

ALLA HJÄRTANS DAG. En sydkoreansk man har gift sig med sin kudde. Vännen: – Han är helt besatt.

SEOUL. Inte nog med att Lee Jin-gyu, 28, förälskat sig i sin dakimakura - en slags stor, krambar kudde från Japan - ofta med ett tryck som föreställer en animekaraktär. Nu har han också gift sig med kudden.

I Lees fall är hans älskade kudde försedd med ett tryck av animefiguren Fate Testarossa - känd från serien om "den magiska flickan" - Mahou Shoujo Lyrical Nanoha.

Men kuddbröllopet är inte fiktivt överhuvud taget. I en särskild ceremoni har Lee, efter att ha provat ut en bröllopsklänning åt Fate Testarossa-kudden, och bruden blivit välsignade av en präst, uppger brittiska Metro, som hänvisar till lokala medier.

– Han är helt besatt av sin kudde och tar med sig den överallt, säger en vän.
 
– De går ut till parken eller nöjesparken där den får följa med på samtliga attraktioner. Han tar med sig den på restaurang och ger den en egen stol och egen mat.
 
Kuddbröllopet är dock inte det första något ovanliga äktenskapet. Nyligen gifte sig en japan med sin virtuella flickvän, Nene Anegasaki, en karaktär som enbart existerar i Nintendos DS-spel Love Plus.