1 av 2
- Foto: Privat
2 av 2
- Foto: Delaware County Sheriff's Department

Gaffatejpade sin bebis

För monstermamman väntar nu åtal för barnmisshandel.


DELAWARE. Bilden som dök upp på sajten Mediatakeout i förra veckan var makaber. En kvinna poserar tillsammans med sin dotter - som är fasttejpad vid en stol med silvertejp för munnen.

Den väckte förstås polisens uppmärksamhet. Men utredningen hade kunnat gå i stå. Både mamman och hennes barn var nämligen maskade och kunde inte identifieras av polisens utredare.

Men då ryckte den misstänka mamman, Caria Ferguson, 21, själv ut till polisens hjälp. Även om det kanske inte var så hon hade tänkt.

I en polisanmälan hävdar Ferguson att personen som läckt bilden också gjort sig skyldig till identitetsstöld. Hon gav till och med polisen en kopia på bilden i fråga.

Utredarna tror att den 21-åriga monstermamman var orolig för att hon hennes identitet skulle komma att röjas på grund av bilden och att hon hittade på identitetsstöldhistorien i ett misslyckat försök att avleda uppmärksamheten från sin egen person.

Hon tycks dock helt ha förbisett att bilden i sig kunde användas som bevis mot henne.

Polisen har lyckats slå fast att bilden togs för ungefär sex månader sedan när Fergusons blöjförsedda dotter var 18 månader gammal.

I en razzia hittade polisen stolen som dottern tejpats fast vid, framgår av polisrapporten.

– Stolen hade fortfarande spår av gaffatejpen som fästs vid armar och ben, säger polisens utredare.

Caria Ferguson har medgett att hon tejpat fast sin dotter i juli förra året och är nu åtalad för barnmisshandel och olaga frihetsberövande.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!