Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modell: Silvio Berlusconi älskar lesbiska sexshower

- 26/02/2011, 12:08 -
Silvio misstänks ha köpt sex av modellen, något båda förnekar.
1 av 2

Silvio misstänks ha köpt sex av modellen, något båda förnekar.

AP/SCANPIX

Marockanskan Karima El Mahroug berättar nu om de vilda festerna i Silvio Berlusconis sommarhus.
2 av 2

Marockanskan Karima El Mahroug berättar nu om de vilda festerna i Silvio Berlusconis sommarhus.

AP/SCANPIX

Ruby Rubacuori avslöjar nu vad som sker i Silvio Berlusconis sexvilla på Sardinien.

Alla vill veta vilken relation 18-åriga Ruby Rubacuori, eller Karima El Mahroug som hon egentligen heter, har till Italiens Silvio Berlusconi. Den skandalomsusade premiärministern misstänks för att ha köpt sex av Ruby, något som båda förnekar.

Men i en intervju med brittiska The Sun berättar Ruby om de gånger hon besökt Berlusconis sommarhus - ökänt för de vilda festerna - på Sardinien. Hon besökte huset första gången på Alla hjärtans dag i fjol.

– Jag kom dit med en väninna. Redan när jag kom in genom dörren blev han mållös. Han sa att jag hade vackra ben och sensuella läppar, berättar Ruby för den brittiska tabloiden.

Ekonomiska problem

Senare på kvällen tog Silvio med modellen till ett avsides rum.

– Han sa att han hört att jag hade ekonomiska problem, jag fick ett kuvert med runt 100 000 kronor i, berättar Ruby.

Efter middagen gick 18-åringen till sitt rum. När hon höll på att klä av sig, knackade det på dörren.

– Det var Silvio. Han kom in och satte sig på sängen. Den kvällen satt vi och pratade till klockan fyra på morgonen. Han lärde mig allt om politik, säger Ruby till The Sun.

Lesbisk sexshow

Ruby förnekar att hon haft sex med premiärministern. Men hon avslöjar nu att hon vid flera fester i Berlusconis sommarhus sett hur han delat rum med flera unga kvinnor. Vid ett tillfälle, berättar Ruby, var det runt 30 tjejer i sommarhuset tillsammans med Berlusconi. Premiärministern uppmanade gästerna att dansa och ha kul på festvåningen.

– Vissa av tjejerna började ta av sig kläderna och strippa. I slutet av kvällen var flera av modellerna nakna, berättar Ruby och fortsätter:

– Ett par började hångla och det blev en lesbisk sexshow, mitt framför premiärministern.

Kvinnor på rummet

Enligt Ruby uppskattade Silvio Berlusconi sexshowen. Kvällen avslutades med att premiärministern gick till sitt rum - tillsammans med två tjejer.

– Precis när jag skulle stänga dörren till mitt rum såg jag hur två mörkhåriga tjejer gick in till hans rum, avslöjar Ruby för The Sun.