Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man hög på badsalt - mördade flickvän

William Parisio mördade sin flickvän efter att ha sniffat badsalt.
1 av 2

William Parisio mördade sin flickvän efter att ha sniffat badsalt.

Star-Ledger

Flickvännen Pamela Schmidt.
2 av 2

Flickvännen Pamela Schmidt.

Facebook

Nyheter | 16/03/2011 20:50

Centralstimulerande medel tros vara orsaken.

CRANFORD. I söndags hittades den 22-åriga studenten Pamela Schmidt död. Enligt polis rörde det sig om ett mord och William Parisio, som Pamela Schmidt ska ha haft ett förhållande med, anklagas ligga bakom brottet, skriver Star-Ledger.

William Parisio uppges ha haft problem med droger och haft ett missbruk som på senaste tiden ska ha växt sig större.

I december ska han ha börjat ta metamfetamin, ett centralstimulerande medel med kraftfullare effekt än amfetamin. I New Jersey, där William Parisio är bosatt, säljs metamfetamin i vanliga mataffärer. Det är nämligen en vanligt förekommande ingrediens i badsalt.

Under lördagen var Pamela Schmidt hemma hos William Parisio. Efter att Pamela Schmidt tagit en dusch gick hon ner till källaren för att titta på TV med sin pojkvän.

– De hade en trevlig kväll. Allting var bra, sa Diane Parisio, mamma till den anklagade mördaren, till Star-Ledger.

Dagen efter skulle William Parisio ha tagits in på rehabilitering för att råda bot på sitt drogmissbruk. När mamman försökte väcka sonen insåg hon att något var fel. Han hade tagit antidepressiva medel som inte var ordinerat till honom.

Det gick inte att väcka William, och senare hittades flickvännen död. William Parisios drogintag samma kväll tros vara orsaken till mordet.