William Parisio mördade sin flickvän efter att ha sniffat badsalt.
William Parisio mördade sin flickvän efter att ha sniffat badsalt. - Foto: Star-Ledger

Man hög på badsalt - mördade flickvän

Centralstimulerande medel tros vara orsaken.


CRANFORD. I söndags hittades den 22-åriga studenten Pamela Schmidt död. Enligt polis rörde det sig om ett mord och William Parisio, som Pamela Schmidt ska ha haft ett förhållande med, anklagas ligga bakom brottet, skriver Star-Ledger.

William Parisio uppges ha haft problem med droger och haft ett missbruk som på senaste tiden ska ha växt sig större.

I december ska han ha börjat ta metamfetamin, ett centralstimulerande medel med kraftfullare effekt än amfetamin. I New Jersey, där William Parisio är bosatt, säljs metamfetamin i vanliga mataffärer. Det är nämligen en vanligt förekommande ingrediens i badsalt.

Under lördagen var Pamela Schmidt hemma hos William Parisio. Efter att Pamela Schmidt tagit en dusch gick hon ner till källaren för att titta på TV med sin pojkvän.

– De hade en trevlig kväll. Allting var bra, sa Diane Parisio, mamma till den anklagade mördaren, till Star-Ledger.

Dagen efter skulle William Parisio ha tagits in på rehabilitering för att råda bot på sitt drogmissbruk. När mamman försökte väcka sonen insåg hon att något var fel. Han hade tagit antidepressiva medel som inte var ordinerat till honom.

Det gick inte att väcka William, och senare hittades flickvännen död. William Parisios drogintag samma kväll tros vara orsaken till mordet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.