Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna död av stjärtinjektion

1 av 2

Anders Wiklund

Bilden har inget samband med artikeln.
2 av 2

Bilden har inget samband med artikeln.

Fernando Vergara/ScanpixOperation

Nyheter | 18/03/2011 22:06

Kvinnan i tjugoårsåldern dog efter kosmetiska injektioner i stjärten på ett hotell utanför Philadelhia.

PHILADELPHIA. Claudia Seye Aderotimi, 20 år, dog på ett sjukhus i Delawere efter att ha upplevt smärtor i bröstet och andningssvårigheter, rapporterar Yahoo.   

Claudia Aderotimi, som bodde i London men var inte brittisk medborgare, hade flugit till Philadelphia från London med tre andra kvinnor. En av vännerna fick en liknande kosmetisk behandling men de två andra åkte till New York och shoppade. De var alla i tjugoårsåldern.

Aderotimi fick endast injektioner i skinkorna. Den andra överlevande kvinnan fick injektioner i skinkor och höft. Polisen uppger att detta är den första gången man har stött på ett fall av det här slaget:

– Det här är något som är fullständigt oreglerat. Om inget går fel, om ingen dör, så får vi inte reda på det.

Polisen i New Jersey utreder fallet och har förhört en kvinna som uppges ha arrangerat operationen på ett hotell i närheten av Philadelphias internationella flygplats. Kvinnan förmodas koordinera informella stjärt- och höftförstoringsoperationer på svarta marknaden.