- Foto: Noah Berger/AP/Scanpix

77-åring anklagas för mord på fyra kvinnor under 30 år

Joseph Naso misstänks ha dödat minst fyra kvinnor.


KALIFORNIEN. På tisdagen väcktes åtal mot Joseph Naso, 77 år gammal, som misstänks ha mördat minst fyra unga kvinnor.

Naso greps på måndagen efter att han släppts från El Dorado-fängelset i Kalifornien där han avtjänat straff för helt andra brott.

På tisdagen meddelades att Joseph Naso tros ligga bakom minst fyra mord. Morden ska ha begåtts 1977, 1978, 1993 och 1994.

Exakt vad som knyter honom till brotten är oklart men Naso ska vid ett annat gripande ha haft föremål på sig som omedelbart fick polisen att fatta misstanke, uppger CNN. Eventuellt kan det röra sig om ägodelar som tillhört offren.

I Joseph Nasos hem ska bevis i form av anteckningar och foton pekat på att Naso är skyldig till samtliga fyra mord. Men det behöver inte vara slut där.

Chris Perry, som arbetar med fallet för Nasos hemstat Nevadas räkning, utesluter inte att 77-åringen kan ha betydligt fler mord på sitt samvete.

- Vi hoppas att folk som saknar släktingar tittar på det här och att de kanske lägger ihop ett och annat och ser till att vi får den informationen så att vi kan följa upp det, säger han enligt CNN.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.