Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

77-åring anklagas för mord på fyra kvinnor under 30 år

1 av 1

Noah Berger/AP/Scanpix

Nyheter | 13/04/2011 09:19

Joseph Naso misstänks ha dödat minst fyra kvinnor.

KALIFORNIEN. På tisdagen väcktes åtal mot Joseph Naso, 77 år gammal, som misstänks ha mördat minst fyra unga kvinnor.

Naso greps på måndagen efter att han släppts från El Dorado-fängelset i Kalifornien där han avtjänat straff för helt andra brott.

På tisdagen meddelades att Joseph Naso tros ligga bakom minst fyra mord. Morden ska ha begåtts 1977, 1978, 1993 och 1994.

Exakt vad som knyter honom till brotten är oklart men Naso ska vid ett annat gripande ha haft föremål på sig som omedelbart fick polisen att fatta misstanke, uppger CNN. Eventuellt kan det röra sig om ägodelar som tillhört offren.

I Joseph Nasos hem ska bevis i form av anteckningar och foton pekat på att Naso är skyldig till samtliga fyra mord. Men det behöver inte vara slut där.

Chris Perry, som arbetar med fallet för Nasos hemstat Nevadas räkning, utesluter inte att 77-åringen kan ha betydligt fler mord på sitt samvete.

- Vi hoppas att folk som saknar släktingar tittar på det här och att de kanske lägger ihop ett och annat och ser till att vi får den informationen så att vi kan följa upp det, säger han enligt CNN.