Torsdag 15 Apr
Stockholm

Utslängda bögar hånglade loss i massprotest

James Bull, till vänster, Jonathan Williams, till höger, blev utkastade när de hånglade öppet i en av Londons barer.
1 av 4
James Bull, till vänster, Jonathan Williams, till höger, blev utkastade när de hånglade öppet i en av Londons barer. Foto: Alastair Grant / AP / SCANPIX
Baren hade dessvärre fått vetskap om den planerade demonstrationen och valt stänga igen lokalen för dagen
2 av 4
Baren hade dessvärre fått vetskap om den planerade demonstrationen och valt stänga igen lokalen för dagen. Foto: Alastair Grant / AP / SCANPIX
3 av 4
Detta resulterade i en massprotest där 600 personer dök upp för att hångla utanför den pub gayparet tidigare blivit utkastade från.
4 av 4
Detta resulterade i en massprotest där 600 personer dök upp för att hångla utanför den pub gayparet tidigare blivit utkastade från. Foto: Alastair Grant / AP / SCANPIX

En gigantisk hångelfest arrangerades under fredagen i protest mot den bar som kastat ut ett homopar efter att de kysst varandra offentligt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. Under fredagen rapporterade Nyheter24 om homosexuella Jonathan Williams och James Bull som tvingades lämna en av Londons många barer när de kysstes offentligt.

Pubinnehavaren hade först gett männen en varning, men när paret - som var på sin första dejt - inte slutade kyssas blev de utkastade.

– Hon sa att vi var tvungna att lämna lokalen för att vi uppträdde oanständigt, förklarar en upprörd Bull.

Nu har pubägarens diskriminering resulterat i en homosexuell massprotest efter att både Williams och Bull ventilerat sin frustration på både Facebook och Twitter.

600 deltog i kyssorgie

Flera hundratals homosexuella dök därför upp utanför den pub som ursprungligen kastat ut gayparet med avsikten att organisera en gigantisk kyssprotest inuti baren.

Dessvärre hade pubägarna fått nys om Facebook-eventet och stängt igen lokalen.

Det hindrade dock inte de 600 personer som dykt upp för att delta i kyssorgien, som i stället bestämde sig för att hångla utanför barens låsta dörrar.

Men det drabbade homoparet är fortfarande förvånade över pubägarens handlande.

– Efter sju år i London har ingen fått mig att må så dåligt över att vara gay, skriver Williams på sin Twitter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela