1 av 2
- Foto: Privat
2 av 2
- Foto: Privat

Doktor avstängd efter sex med en BDSM-dominatrix

En brittisk botoxläkare, som haft sex med en BDSM-dominatrix på sin läkarmottagning, stängs av i ett år.


BERKSHIRE. Doktor Tony Walker, 53, hotades av avsked sedan han haft BDSM-sex med en kvinnlig patient - dominatrixen Marion Burton.

Burton - som också går under sexartistnamnet Mistress J - ska ha bett doktor Walker att utföra sexuella tjänster medan hon låg på undersökningsbritsen.

Tony Walker klarar sig dock undan avsked, uppger BBC. Den disciplinära kommittéen finner att "risken inte är stor att han upprepar beteendet". Och att det inte ligger i allmänhetens intresse att permanent beröva patienter botoxläkarens "värdefulla" tjänster.

– Hon förförde mig klädd som en prostituerad, har Walker försvarat sig.

Och menar att Burton och hennes man försökt utpressa honom. Vid deras sista möte spelade dominatrixen in samtalet mellan henne och läkaren och hennes man har tidigare fällts för utpressningsförsöket. Själv friades dock Mistress J.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.