19-årige Andrew Jordan Demkowich sitter häktad efter att han hållt sin farmor fången i tre veckors tid och tvingat henne att röka marijuana.
1 av 3
19-årige Andrew Jordan Demkowich sitter häktad efter att han hållt sin farmor fången i tre veckors tid och tvingat henne att röka marijuana. - Foto: Polisen
När polisen kom till platsen hade barnbarnet tuppat av i vardagssoffan. Han höll i en blunt - som rullas med cannabis och cigarrpapper - som hade bränt hål i tonåringens byxor.
2 av 3
När polisen kom till platsen hade barnbarnet tuppat av i vardagssoffan. Han höll i en blunt - som rullas med cannabis och cigarrpapper - som hade bränt hål i tonåringens byxor. - Foto: Björn Larsson Rosvall / SCANPIX
– Hon rökte det med mig för att jag ville att hon skulle göra det, skröt 19-åringen för polisen.
3 av 3
– Hon rökte det med mig för att jag ville att hon skulle göra det, skröt 19-åringen för polisen. - Foto: Rick Bowmer / AP / SCANPIX

Höll farmor fången och tvingade henne att röka på

Barnbarnet sitter häktad i väntan på rättegång.


SCRANTON. När polisen svarade på larmet från huset i amerikanska Scranton, Pennsylvania möttes de av en äldre kvinna som stod på verandan i tårar.

Kvinnan, 74-åriga Barbara Demkowich, hade nämligen fått utstå tre veckors fångenskap under hot från hennes barnbarn, 19-årige Andrew Jordan Demkowich, rapporterar The Smoking Gun.

Sonsonen ska även ha tömt sin farmors bankkonto, tvingat henne att röka cannabis samt misshandlat henne om hon struntat i att följa hans order.

– Jag kan aldrig komma tillbaka hit, han kommer att komma tillbaka för att döda mig, sa farmor Demkowich förskräckt till polisen.

Förnekar misshandeln

Polisens gripande underlättades av att 19-åringen hittades avtuppad i vardagsrumssoffan med en blunt (marijuana rullat i cigarrpapper) hållandes i handen.

När tonåringen senare vaknade till liv var han däremot inte sen med att förneka den påstådda misshandeln.

Bevisen pekar däremot på att sonsonen faktiskt är skyldig, och att 19-åringen faktiskt redan har ett brottsregister talar inte till hans fördel.

– Hon rökte det med mig för att jag ville att hon skulle göra det, sa 19-årige Demkowich som häktats i väntan på rättegång.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!