1 av 3
- Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
Michael Kevin Lallana döms till 180 dagars fängelse...
2 av 3
Michael Kevin Lallana döms till 180 dagars fängelse... - Foto: PRIVAT
... efter att ha sprutat sperma i denna kvinnas vattenflaska.
3 av 3
... efter att ha sprutat sperma i denna kvinnas vattenflaska. - Foto: PRIVAT

Sprutade sperma i kollegas vatten - döms till fängelse

"Jag har haft sömnlösa nätter", sa den spermadrabbade kollegan.


SANTA ANA. I fredags dömdes Michael Kevin Lallana, 32, till 180 dagars fängelse för att - i hemlighet - ha sprutat sperma i en kvinnlig kollegas vattenflaska.

De båda arbetade på ett företag i finanssektorn, men enligt kvinnan ska de två knappt ha känt varandra. Under förhandlingarna i rätten berättade kvinnan som utsatts för övergreppet att hon sällan pratade med Michael Kevin Lallana.

Den 14 januari 2010 märkte hon att någonting i hennes vattenflaska var konstigt. Hon tyckte att vattnet smakade äckligt och höll upp flaskan varpå hon såg någonting märkligt i vattnet.

Fyra månader senare inträffade samma sak. Då skickade hon flaskan till ett laboratorium där man kom fram till att substansen i flaskan var sädesvätska, enligt MSNBC.

Polis började utreda händelsen och förhörde sex kollegor på företaget. Lallana förnekade till en början att han ens kände till vattenflaskan, men senare erkände han att han ska ha sprutat sin sperma i flaskan.

Ett DNA-test bekräftade även hans erkännande.

"Det kändes som en form av våldtäkt"

Kvinnan var väldigt skakad efter händelsen och berättade i rätten att hon skadats både fysiskt och psykiskt av händelserna.

– Jag har spenderat mina dagar gråtandes och haft sömnlösa nätter. Det kändes som en form av våldtäkt, sa kvinnan.

Lallanas advokat försvarade beteendet och hävdade att händelserna inte var kriminella handlingar. I stället var det en naturlig del eftersom Lallana led av en personlighetsstörning.

– Han gjorde det av omogenhet, inte av sexuell njutning, sa försvarsadvokaten Eduardo Madrid och påpekade att mognadsgraden hos Lallana är lika stor som hos en 16-åring.

Men rätten ställde sig på kvinnans sida och Michael Kevin Lallana dömdes till fängelse. Han tvingas också till att skriva upp sig som sexförbrytare, då rätten ansåg att händelserna var av sexuell karaktär och i njutningssyfte.

DNA
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klimatförändring bakom extrem värmebölja i Mali

Barn som ber föräldrar swisha får sällan nej

Nästan vart tredje barn mellan 8 och 18 år ber regelbundet sina föräldrar om pengar via Swish – och 70 procent av dem får nästan alltid sin vilja igenom, visar en ny undersökning. Man gör nog både sig själv och sitt barn en björntjänst om man swishar lite till höger och vänster, säger Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér.

Här är namnen att ha koll på i Trumprättegången

Den är historisk i flera avseenden. För första gången pågår en brottmålsrättegång mot en före detta president i USA. I centrum för processen mot Donald Trump står utbetalningar till bland annat en porrskådespelare, för att få henne att hålla tyst om känslig information. Trump nekar till samtliga 34 åtalspunkter. Här är personerna att ha koll på.

Gruvbolag får leta mineral på samebys område

Ett gruvbolag får rätt att leta mineraler i ett område väster om Kiruna trots motstånd från Gabna sameby, rapporterar SVT Sápmi.

Per Anger-priset till kambodjansk fackledare

Den kambodjanska människorättsförsvararen Sithar Chhim tilldelas årets Per Anger-pris för sin kamp för bättre villkor för landets arbetare.

Kriminella använder Foodoras kläder vid brott

Matleverantören Foodoras kläder och väskor utnyttjas gång på gång av kriminella som förklädnad när de begår brott, visar P4 Göteborgs granskning.