15-årig flicka brutalt nedslagen av polis

Filmklippet spreds på internet vilket fick polismyndighetern att reagera.


Den 15-åriga flickan misstänktes för att ha slagit en lärare på sin skola. Innan polisen kom till platsen försökte 15-åringens mamma hålla fast sin dotter.

Men när 15-åringen försökte fly från platsen tyckte polisen att det fick vara nog - och rammade henne bakifrån.

Det brutala gripandet inträffade i januari men det var först när filmklippet spreds på internet som polismyndigheten i Phoenix regerade.

Polismannen är nu avstängd i väntan på utredning. Här ser du varför:

USA
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

1 timme sedan
Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.