- Foto: J. Scott Applewhite / SCANPIX

LISTA: USA:s slampigaste städer

Dejtingsajten OkCupid har listat USA:s mest lättfotade städer.


USA:s slampigaste städer

1. Portland, Oregon

2. Seattle, Washington

3. Pittsburgh, Pennsylvania

4. Miami, Forida

5. San Francisco, Kalifornien

6. Dallas, Texas

7. San Bernadino, Kalifornien

8. Denver, Colorado

9. San Diego, Kalifornien

10. Houston, Texas

Nu är den här: Listan på städerna du lättast får ligga i. Den amerikanska dejtingsajten OkCupid har listat USA:s tio mest promiskuösa städer.

Portland kammar hem guldplatsen som USA:s lösaktigaste stad. Den är alltså inte bara miljövänlig - utan också väldigt liggvänlig.

På andra plats hamnar Seattle med motiveringen: "Grungens hemstad uppfostrar till tillfälligt sex".

Bronset går till Pittsburgh: "Stålindustrin är inte det enda som sätter Pittsburgh på kartan, nu kan de lägga till lätta, lösa förbindelser på meritlistan".

På fjärde plats kommer Miami, tätt följt av San Francisco. Dallas hamnar på sjätte plats och Kaliforniens San Bernadino på sjunde.

Colorados mest folktäta stad, Denver har USA:s åttonde mest lättfotade singlar och San Diego med ett av USA:s bästa klimat hamnar på plats nio.

Sist men inte minst representeras den konservativa delstaten Texas av staden Houston.

USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.