Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Lågstadieläraren matar elever med sperma"

- 01/02/2012, 12:00 -
Här matade läraren sina elever med sperma.
1 av 3

Här matade läraren sina elever med sperma.

Polisen fann mer bondagebilder på barn i Berndts hem.
2 av 3

Polisen fann mer bondagebilder på barn i Berndts hem.

Mark Berndt har utnyttjat 23 elever.
3 av 3

Mark Berndt har utnyttjat 23 elever.

En lågstadielärare påstås ha tagit bondagebilder på mer än 20 elever. Enligt uppgifter ska läraren även matat en del barn med sperma. Barnen "insåg  aldrig att de var utsatta", säger Sheriff Sgt. Dan Scott.

LOS ANGELES. Lågstadieläraren Mark Berndt, 61, greps i sitt hem i måndags och åtalas på 23 punkter. Berndt har arbetat som lärare i 30 år och påstås tagit bondagebilder på sina elever och matat dem med sperma.

För två månader sedan övertalades Berndt att göra ett DNA-prov och gripandet kunde ske omedelbart efter polisen jämfört en sked med sperma, som hämtats från Berndts klassrum, med hans DNA.

Efter förhör med mer än 80 nuvarande och tidigare elever samt anställda i skolan har det framkommit att lärarveteranen mellan 2005 och 2010 utnyttjat minst 23 pojkar och flickor i åldrarna sju till tio år.

Eleverna insåg aldrig att de var utsatta, de trodde att det var en lek när de fick bära ögonbindel och munkavel. "De belönades med kakor eller skedar fulla med socker, men de insåg aldrig att skeden innehöll sperma", förklarar Sheriff Sgt. Dan Scott till CNN.

I ett uttalande sägs att en del bilder som hittats i Berndts klassrum visar flickor med "vad som ser ut som en blå plastsked, fylld med vitt flytande ämne stoppas upp i munnen, som om de skulle svälja vätskan". Enligt en polis ska mer än 100 liknande fotografier och en film som skildrar en sexuell aktivitet tillsammans med bondagebilder på barnen hittats i Berndts hem.

Polisen har även hittat 400 bilder varav 10 barn återkommer i flera. Barnen har inte kunnat identifierats än.