I tingsrätten läste åklagaren upp ett brev från dottern som berättar om övergreppen.
1 av 3
I tingsrätten läste åklagaren upp ett brev från dottern som berättar om övergreppen. - Foto: JESSICA GOW/SCANPIX
Pappan ska avslöjades av äldsta dottern som berättade om övergreppen för sin fosterfamilj.
2 av 3
Pappan ska avslöjades av äldsta dottern som berättade om övergreppen för sin fosterfamilj. - Foto: CLAUDIO BRESCIANI / SCANPIX
Pappan ska ha utsatt sina barn för övergrepp i 16 år.
3 av 3
Pappan ska ha utsatt sina barn för övergrepp i 16 år. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Pappan i rätten - tvingade sönerna ha sex med systern

56-åringen står åtalad för våldtäkt, sexuella kränkningar, hot och tvång mot sina barn.


Nekar till alla anklagelser

Övergreppen mot barnen ska ha pågått sedan 1994 då han våldtog dem första. Men när den 56-årige pappan mötte anklagelserna i rätten nekade han till brott och hävdade i stället att han var en bra pappa.

- Jag har aldrig slagit dem. Aldrig. Och det är ingen av oss (ex-frun) som har. Jag har inte hotat någon av dem med misshandel, sa pappan enligt Ekstrabladet.

ÅLBORG. Sju biologiska barn och två utanför familjen ska ha blivit utsatta för pappans övergrepp. Under 16 års tid ska mardrömmen ha pågått innan den äldsta dottern, som nu är 15 år, förra hösten började berätta om vad som har hänt för sin fosterfamilj.

Men varningssignalerna kom långt tidigare. Under 2008 och 2009 gjordes anmälningar från skolmyndigheterna då de misstänkte att det var något som var fel.

Efter att polis gripit pappan skrev dottern ett brev till honom som åklagaren läste upp i rätten.

”Du kan inte utnyttja mig och göra mig rädd längre. Jag har, sedan jag var fem år gammal, tvingats genomlida dina sjukliga sexlustar”, skriver flickan.

Men pappan som även ska ha tvingat fyra av sina söner att ha samlag med sin syster menar att han var en bra förälder. Under rättegången var han lugn och försvarade sig med att det måste vara barnens mor som fått dem att komma med de grova anklagelserna, skriver den danska tidningen Avisen.

- Hon tvingar dem att säga saker och ting som inte har något med verkligheten att göra. Jag har inte utnyttjat mina barn, sa pappan i rätten.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!