Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

76-åring misshandlad med machete och slagträ

- 31/03/2012, 20:15 -
Kvinnan blev brutalt överfallen i sitt hem, tidigare i mars.
1 av 2

Kvinnan blev brutalt överfallen i sitt hem, tidigare i mars.

FAKSIMIL Daily Mail

Den engelska polisen är chockerade över den horribla misshandeln.
2 av 2

Den engelska polisen är chockerade över den horribla misshandeln.

Kvinnan överfölls brutalt av fyra män som bröt sig in i hennes hem. Männen slog in dörren och bröt bland annat kvinnans båda armar.

ENGLAND. 76-åriga Mary Coulter i engelska Wishaw blev brutalt misshandlad i sitt eget hem. Fyra män slog in hennes dörr och utan att säga ett ord gav de sig på henne. Männen bröt hennes båda armar och skar henne i ansiktet. Gärningsmännen var beväpnade med machete och slagträn. När kvinnan tog sig ut ur sitt hem för att ropa på hjälp på gatan följde männen efter henne.

Efter att grannarna upptäckte den brutala attacken försvann männen. Kvinnan lämnades blodig med huvudskador, benbrott och skärsår. Kvinnan, som är farmor till sex barnbarn, överlevde den horribla attacken och vårdas nu på sjukhus, skriver Daily Mail. Enligt polisen handlade våldsdådet inte om rån, men motivet är ännu okänt.