Den engelska polisen är chockerade över den horribla misshandeln.
Den engelska polisen är chockerade över den horribla misshandeln.

76-åring misshandlad med machete och slagträ

Kvinnan överfölls brutalt av fyra män som bröt sig in i hennes hem. Männen slog in dörren och bröt bland annat kvinnans båda armar.


ENGLAND. 76-åriga Mary Coulter i engelska Wishaw blev brutalt misshandlad i sitt eget hem. Fyra män slog in hennes dörr och utan att säga ett ord gav de sig på henne. Männen bröt hennes båda armar och skar henne i ansiktet. Gärningsmännen var beväpnade med machete och slagträn. När kvinnan tog sig ut ur sitt hem för att ropa på hjälp på gatan följde männen efter henne.

Efter att grannarna upptäckte den brutala attacken försvann männen. Kvinnan lämnades blodig med huvudskador, benbrott och skärsår. Kvinnan, som är farmor till sex barnbarn, överlevde den horribla attacken och vårdas nu på sjukhus, skriver Daily Mail. Enligt polisen handlade våldsdådet inte om rån, men motivet är ännu okänt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

1 timme sedan
Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.