Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sålde sitt liv, gjorde "bucket list" och köpte paradisö

Usher valde att sälja allt han ägde efter att hans fru lämnat honom 2008.
1 av 3

Usher valde att sälja allt han ägde efter att hans fru lämnat honom 2008.

Faksimil/Daily Mail

Ian Usher ståendes i skuggan av Mount Everest.
2 av 3

Ian Usher ståendes i skuggan av Mount Everest.

Han bor nu på en paradisö i Panama som han köpt själv.
3 av 3

Han bor nu på en paradisö i Panama som han köpt själv.

Nyheter | 12/04/2012 18:00

Ian Usher, 48, auktionerade ut allt han ägde på eBay och beslöt att göra de saker i livet han alltid velat göra. Nu äger han en ö och gjort saker de flesta bara drömmer om.

PANAMA. Efter att Ian Ushers äktenskap havererat 2008, sålde han huset, bilen och motorcykeln för 305 000 dollar. I annonsen på eBay skrev han "jag har fått nog av mitt liv, jag vill inte ha det längre". Usher beslöt att resa jorden runt med bara ett pass och en "bucket list" på 100 saker att göra.

Fyra år senare är han nöjd mitt sin livsomvändning. Usher köpte sin egen paradisö - komplett med regnskog och gyllene stränder - utanför Panama för 30 000 dollar. Där spenderar han tiden med sin nya kärlek, skriver Daily Mail. Paret ska ha träffats när de körde hundsläde i kanadensiska vildmarken.

"Ångrar ingenting"

Han har bland annat lärt sig flyga, sprungit med tjurar, dykt med vithajar och stått i skuggan av Mount Everest. Enligt WA Today ångrar han ingenting, och har uppfyllt 93 av 100 mål på sin lista.

– Det har varit ett otroligt äventyr, precis vad jag varit ute efter.

Huffington Post skriver att Usher fört dagbok och bloggat om allt han gjort de senaste åren, något som fått Disney att vilja göra en film om hans liv. Usher, som tidigare arbetade som jetski-instruktör, släppte nyligen en bok om sina äventyr.