Ian Usher ståendes i skuggan av Mount Everest.
1 av 2
Ian Usher ståendes i skuggan av Mount Everest.
Han bor nu på en paradisö i Panama som han köpt själv.
2 av 2
Han bor nu på en paradisö i Panama som han köpt själv.

Sålde sitt liv, gjorde "bucket list" och köpte paradisö

Ian Usher, 48, auktionerade ut allt han ägde på eBay och beslöt att göra de saker i livet han alltid velat göra. Nu äger han en ö och gjort saker de flesta bara drömmer om.


PANAMA. Efter att Ian Ushers äktenskap havererat 2008, sålde han huset, bilen och motorcykeln för 305 000 dollar. I annonsen på eBay skrev han "jag har fått nog av mitt liv, jag vill inte ha det längre". Usher beslöt att resa jorden runt med bara ett pass och en "bucket list" på 100 saker att göra.

Fyra år senare är han nöjd mitt sin livsomvändning. Usher köpte sin egen paradisö - komplett med regnskog och gyllene stränder - utanför Panama för 30 000 dollar. Där spenderar han tiden med sin nya kärlek, skriver Daily Mail. Paret ska ha träffats när de körde hundsläde i kanadensiska vildmarken.

"Ångrar ingenting"

Han har bland annat lärt sig flyga, sprungit med tjurar, dykt med vithajar och stått i skuggan av Mount Everest. Enligt WA Today ångrar han ingenting, och har uppfyllt 93 av 100 mål på sin lista.

– Det har varit ett otroligt äventyr, precis vad jag varit ute efter.

Huffington Post skriver att Usher fört dagbok och bloggat om allt han gjort de senaste åren, något som fått Disney att vilja göra en film om hans liv. Usher, som tidigare arbetade som jetski-instruktör, släppte nyligen en bok om sina äventyr.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.