Anna Mackowiak riskerar nu fängelse.
Anna Mackowiak riskerar nu fängelse. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Man dumpade tandläkarflickvän – fick alla tänder utdragna

När den 34-åriga tandläkaren Anna Mackowiak blev dumpad av sin pojkvän hämnades hon genom att dra ut alla hans tänder. Nu riskerar hon fängelse.


POLEN. Bara dagar efter det smärtsamma uppbrottet frågade ex-pojkvännen om Anna Mackowiak kunde laga en av hans värkande tänder. Hon gick med på att hjälpa till, men började samtidigt att planera en – bokstavligt talat – tandlös hämnd.

När ex-pojkvännen väl låg i tandläkarsstolen gav Mackowiak honom en massiv dos bedövningsmedel och när han somnat in drog hon kallt ut alla hans tänder.

– Jag försökte vara professionell och skilja min yrkesroll från mina känslor. Men när jag såg honom ligga där tänkte jag bara "vilken skitstövel", säger Anna Mackowiak till Daily Mail.

"Förstod att något var fel"

När tänderna var utdragna lindande hon bandage runt sin tidigare älskares käkar, vilket förhindrade honom från att öppna munnen.

– Jag förstod att något var fel när jag vaknade eftersom jag inte kände mina tänder och hade käken bandagerad, säger ex-pojkvännen.

Riskerar tre år i fängelse

Anna Mackowiak berättade att bandaget var till för att skydda tandköttet och att han skulle behöva behandling av en specialist. Men när pojkvännen kom hem förstod han att det var lögner.

– När jag tittade i spegeln kunde jag fan inte tro det. Den jäveln hade tömt min mun, säger han till Daily Mail.

Anna Mackowiak riskerar nu tre års fängelse.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

200 miljoner till idrott för unga

USA riktar sanktioner mot Irans drönarprogram

USA och Storbritannien inför omfattande sanktioner mot Iran och landets utveckling och tillverkning av drönare. Beskedet är ett gemensamt svar på Irans attacker mot Israel.

Polisen i Kumla rapporterar om trafikolycka

"Kollision på Lv534 väster om Åbytorp, med flera fordon inblandade.", skriver polisen på sin hemsida.

Förslag: Inför offentlighetsprincip i friskolor

En statlig utredning föreslår att offentlighetsprincipen ska gälla även för friskolor. Samtidigt finns ett mildare förslag om en insynsprincip.

Omöjligt att undersöka brandorsaken i Børsen

Det är fortsatt omöjligt att släppa in polisens tekniker i den brandhärjade Børsen i Köpenhamn för att utreda brandorsaken. Risken för att de resterande väggarna ska rasa in är för stor.

Ingen lärare garanteras löneökning – avtalet klart

1 timme sedan
Löneavtalet mellan lärarfacken och Sveriges skolor är färdiga. Och avtalet öppnar upp för stora skillnader i löneökningarna. Ingen enskild lärare är garanterad någon löneförhöjning alls. Nyheter24 har granskat lärarnas nya kollektivavtal.