Läkarna tror att kannibalattacken kan ha berott på en kokainpsykos.
1 av 3
Läkarna tror att kannibalattacken kan ha berott på en kokainpsykos. - Foto: Cleis Nordfjell/SCANPIX
Här syns polispatrullerna anlända efter att mannen skjutits ihjäl.
2 av 3
Här syns polispatrullerna anlända efter att mannen skjutits ihjäl. - Foto: VIDEO
31-årige Rudy Eugene vägrade sluta bita i mannens ansikte. Då sköts han ihjäl av polisen.
3 av 3
31-årige Rudy Eugene vägrade sluta bita i mannens ansikte. Då sköts han ihjäl av polisen. - Foto: Miamipolisen

Biten man kämpar för sitt liv efter kannibalattacken

Offret vårdas fortfarande för attacken som kostade honom stora delar av ansiktet. Skägget och lite hud uppges vara det enda som är intakt.


Detta har hänt

Polisen larmades om att två män stod och slogs med varandra under en bro. Väl framme på platsen visade det sig att en hemlös man attackerats av 31-årige Rudy Eugene som hade börjat bita och äta från sitt offers ansikte.

Kannibalen blev beordrad att att backa undan av polisen. När han inte lydde sköts han - men fortsatte att nafsa i sig bitar från ansiktet. Polisen bestämde sig då för att avlossa ytterligare skott och dödade då den nakne förövaren.

– Baserat på den information vi fått är vår polisman en hjälte som räddade ett liv, säger en talesperson från polisen om konstapeln som skjutit Rudy Eugene.

MIAMI. Den hemlöse mannen fick stora delar av ansiktet uppätet, huden uppriven, näsan biten och ögonen urholkade när han attackerades av den 31-årige Rudy Eugene på lördagen.

Offret är dock fortfarande oidentifierat och kämpar för närvarande för sitt liv på sjukhuset där han vårdas, rapporterar The Miami Herald.

– Vi hoppas att han klarar sig, både för hans eget välmående men också så att han kan berätta för oss vad som hände, säger polischefen Javier Ortiz.

"Inte psykiskt sjuk"

Den 31-årige mannen sköts ihjäl av poliserna när han inte slutade att äta från sitt offers ansikte - trots att poliserna avlossat varningsskott och sedan skjutit honom en gång.

Läkarna spekulerar nu kring huruvida kannibalattacken kan ha berott på en kokainpsykos. Denna tes stärks också av faktumet att släktingar och anhöriga inte sett några synliga mentala problem hos 31-åringen.

– Jag skulle inte säga att att han hade psykiska problem men han kände alltid att människor var emot honom. Ingen var med honom, alla var mot honom, säger Rudys före detta fru, enligt The Miami Herald.

Den sanna historien får vi däremot vänta på. Ingen annan än den hemlöse mannen vet  vad som egentligen har hänt.

– Det är bara han som vet, säger Ortiz.

 

Se övervakningsbilderna här:

/
/
/
/
/
/
/
/
/
Åt
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!