Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tog sitt liv av misstag under videochat

- 05/06/2012, 10:55 -
Många kunde inte tro att det var sant när de såg vad som hände.
1 av 2

Många kunde inte tro att det var sant när de såg vad som hände.

Trevor George blev bara 19 år gammal.
2 av 2

Trevor George blev bara 19 år gammal.

Sköt sig själv när han poserade med vapen för nätkompisarna.

19-årige Trevor George i Nebraska hittades död, skjuten i huvudet, i mars tidigare i år. Polisen trodde först att han med avsikt tog sitt eget liv men har efter utredningen kunnat konstatera att det hela rör sig om en tragisk olycka.

Trevor George var nämligen inne på en helt anonym videochat på internet och när olyckan inträffade. Det var när han lekte med ett vapen framför kameran som ett skott plötsligt brann av. Vännerna han chattade med kunde dock inte göra något för att rädda honom eftersom chattsidan är helt anonym.

- Även om vi hade vetat vad han hette hade vi inte vetat var vi skulle skicka hjälp, säger David Stukenholtz vid Nebrasakpolisen enligt 6News.

Enligt de personer han chattade med var det inte första gången han poserade med vapnet framför kameran - det var ett återkommande skämt för Trevor George. Men denna gång var vapnet plötsligt laddat.

Flera av hans bekanta på chatten försökte kommunicera med honom under hans sista stund i livet och enligt uppgifter till 6News ska det sista Trevor George sa under chatten ha varit "help me".