"Nazitvillingarna" började röka marijuana - lämnade nazismen

Prussian Blue-sångerskan: "Marijuana räddade mitt liv."


De två tvillingarna Lamb och Lynx väckte anstöt och blev kända över hela världen när de, bara elva år gamla, turnerade runt som ett slags "gulliga" nazisttrubadurer under namnet Prussian Blue (namnet på den gas som användes för att avrätta judar i koncentrationslägren).

Men nu har de små nazistflickorna, som kallades "hatets nya ansikte", vuxit upp. Och efter att ha ordinerats medicinsk marijuana, av olika skäl, har de nu 20-åriga kvinnorna förändrats i grunden.

I stället för att fortsätta på inslagen nazistisk väg har de två nu börjat med healing och beskriver sig själva som "ganska liberala".

- Jag är glad att vi har så många olika kulturer, säger Lynx enligt Daily Mail och fortsätter:

- Det är fantastiskt och gör mig stolt över mänskligheten, varje dag, att vi har så många olika platser och olika människor.

Lynx började med medicinsk marijuana mot smärtan i kroppen efter att hon besegrat cancer för drygt två år sedan.

- Jag måste säga att marijuana räddade mitt liv. Jag skulle nog ha varit död om jag inte hade den.

När också Lamb, som lider av skolios, börjat medicinera med marijuana förändrades de båda 20-åringarnas inställning radikalt. De säger att de numera kanaliserar sin kreativitet på andra sätt än genom nazistiska visor.

- Vi vill bara komma med kärlek och ljus, säger de enligt Daily Mail.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.