Kim Jong-un har lärt sig från sin far hur man pekar och tittar på saker.
1 av 3
Kim Jong-un har lärt sig från sin far hur man pekar och tittar på saker. - Foto: AP / SCANPIX
De såg en föreställning med ett slags nordkoreanskt Disney on Ice - med faktiska Disneyfigurer. Kim Jong-un har sagt att man ska släppa in allt som kan gynna landet.
2 av 3
De såg en föreställning med ett slags nordkoreanskt Disney on Ice - med faktiska Disneyfigurer. Kim Jong-un har sagt att man ska släppa in allt som kan gynna landet. - Foto: AP / SCANPIX
Hyon Song-wol och Kim Jong-un på föreställning.
3 av 3
Hyon Song-wol och Kim Jong-un på föreställning. - Foto: AP / SCANPIX

Hon är diktatorns nya flamma

En välkänd popsångerska med hitlåtar som "Vi är partiets trupper" och som pappan Kim Jong-Il förbjöd Kim Jong-un att träffa - det är diktatorns kärlek.


Svårt att veta

Precis som alltid när det rapporteras om Nordkorea är uppgifterna obekräftade och mycket är ännu oklart. Landet är stängt och endast underrättelsekällor har möjlighet att kunna ta reda på vad som egentligen pågår - om ens någon.

PYONGGANG. Nordkoreas diktator Kim Jong-un har setts tillsammans med en och samma kvinna vid många officiella evenemang den senaste tiden. Nu verkar hennes identitet vara avslöjad. Enligt sydkoreanska underättelseuppgifter handlar det om tidigare popstjärnan Hyon Song-wol.

Vad som är intressant i sammanhanget är att Kim Jong-uns far Kim Jong-Il, som avled i december, tidigare förbjudit paret från att träffas. Jong-un och Song-wol ska ha haft ett förhållande så tidigt som för tio år sedan.

– De har känt varandra sedan de var tonåringar och rykten om att de haft ett förhållande har cirkulerat bland eliten i Pyonggang, säger en sydkoreansk underrättelsekälla till tidningen JoonAng Daily.

Hyon Song-wols karriär hade sin topp runt 2005 och hon har haft hitlåtar som "Vi är partiets trupper", "Soldaters fotsteg" och "Jag älskar Pyonggang". Hon ska ha varit gift och fått minst ett barn med en arméofficer men det är okänt var han och barnet befinner sig i dag.

 

Se största hitlåten "Excellent Horse-Like Lady" här:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!