Onsdag 23 Jun
Stockholm

Läkare smygfotade under kjolar på tunnelbanan

Läkaren gillar att smygfotografera kvinnor på New Yorks tunnelbana. Bilden har inget med texten att göra.
Läkaren gillar att smygfotografera kvinnor på New Yorks tunnelbana. Bilden har inget med texten att göra. Foto: SCANPIX

Den framstående läkaren arresterades på tunnelbanan när han fotade under kjolen på en tjej.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
NEW YORK. Läkaren Adam Levinson må ha en framgångsrik karriär men han har också en mindre smickrande ovana. Han gillar att smygfotografera under tjejers kjolar. Under tisdagen greps Levinson när han var ute och smygfotograferade på tunnelbanan, trots att han hade planerat det hela väl. Det började när han stod bakom en kvinna och höll i en tidning. På tidningen hade han satt fast en penna. Mitt i rusningstid placerade han pennan och tidningen precis under en intet ont anande kvinnlig resenärs kjol.

Levinson trodde nog att hans diskreta fotografering lyckats men en polis i tunnelbanan såg det hela. Han beslagtog pennan och upptäckte att pennan hade en inbyggd inspelningsfunktion. Precis som polisen anade innehöll pennkameran ett flertal videoklipp tagna under kvinnors kjolar, skriver The Smoking Gun.

Levinson, som är urulog, har ett imponerande CV och har skrivit många forskningspublikationer. Hans intressen är skidåkning, musik och modern konst, utöver hans uppenbara intresse för foto. Läkaren kommer att åtalas för olaglig övervakning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela