Läkaren gillar att smygfotografera kvinnor på New Yorks tunnelbana. Bilden har inget med texten att göra.
Läkaren gillar att smygfotografera kvinnor på New Yorks tunnelbana. Bilden har inget med texten att göra. - Foto: SCANPIX

Läkare smygfotade under kjolar på tunnelbanan

Den framstående läkaren arresterades på tunnelbanan när han fotade under kjolen på en tjej.


NEW YORK. Läkaren Adam Levinson må ha en framgångsrik karriär men han har också en mindre smickrande ovana. Han gillar att smygfotografera under tjejers kjolar. Under tisdagen greps Levinson när han var ute och smygfotograferade på tunnelbanan, trots att han hade planerat det hela väl. Det började när han stod bakom en kvinna och höll i en tidning. På tidningen hade han satt fast en penna. Mitt i rusningstid placerade han pennan och tidningen precis under en intet ont anande kvinnlig resenärs kjol.

Levinson trodde nog att hans diskreta fotografering lyckats men en polis i tunnelbanan såg det hela. Han beslagtog pennan och upptäckte att pennan hade en inbyggd inspelningsfunktion. Precis som polisen anade innehöll pennkameran ett flertal videoklipp tagna under kvinnors kjolar, skriver The Smoking Gun.

Levinson, som är urulog, har ett imponerande CV och har skrivit många forskningspublikationer. Hans intressen är skidåkning, musik och modern konst, utöver hans uppenbara intresse för foto. Läkaren kommer att åtalas för olaglig övervakning.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

USA ut ur Niger – kan gynna Putin

1 timme sedan

Rysk guvernör: Drönare dödade två

2 timmar sedan
Guvernören i den ryska Belgorod-regionen, nära Ukraina, uppger att två personer har dödats i en drönarattack.

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

idag 02:32
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

idag 01:48
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.