George Galloway föreslog att Julian Assange kanske borde knackat kvinnorna på axeln innan han hade sex med dem igen.
1 av 3
George Galloway föreslog att Julian Assange kanske borde knackat kvinnorna på axeln innan han hade sex med dem igen. - Foto: Scanpix
Hans vlogg publicerades i samband med Julian Assanges framträdande framför den Equadorianska ambassaden i London.
2 av 3
Hans vlogg publicerades i samband med Julian Assanges framträdande framför den Equadorianska ambassaden i London. - Foto: Scanpix
Julian Assanges framtid är ännu oviss.
3 av 3
Julian Assanges framtid är ännu oviss. - Foto: AP Photo/Alastair Grant

Dålig moral, Julian Assange!

Den brittiska politikern George Galloway sade i sin videoblogg att Wikileaksgrundaren Julian Assange inte våldagit någon under sin sverigevistelse 2010. Däremot borde han uppfört sig bättre.


Assange på ambassaden

Den 19 juni gick Julian Assange in på Ecuadors ambassad i London för att söka asyl. Engelsk polis har krävt att Julian Assange överlämnar sig. Ecuadors regering hänvisade att det var deras plikt att granska samtliga ansökningar för politisk asyl, även Assanges. Flera kända namn vädjar till Ecuador att bevilja honom asyl, bland annat Michael Moore och Oliver Stone. Om Assange lämnar ambassaden kommer han gripas av engelsk polis.

STORBRITANNIEN. – Det må ha varit dålig stil att han inte knackade henne på axeln och sa 'har du någonting emot om vi gör det igen?', sa den brittiska politikern George Galloway i sin videoblogg, där han vidare fortsatte berätta att Julian Assange är oskyldig anklagad för våldtäkt, rapporterar Dailymail. 

George Galloway, före detta partiledarmot och representant för det socialistiska Respectpartiet, sa i sin vlogg "Good Night with George Galloway", att Assange absolut inte våldtagit någon av de två svenska kvinnor som anmält honom, "även om deras påståenden hade varit 100 procent sanna och en kamera i rummet fångat händelseförloppet".

Han menade att det som går att läsa i förhören med kvinnorna inte på något sätt kan förknippas med våldtäkt, sett från en vettig persons synvinkel, skriver Dailymail.

Se hela vlogginlägget här:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!